Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос отностно перката на вентилатора на 156 2.4 JTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос отностно перката на вентилатора на 156 2.4 JTD

Въпросът ми е дали когато загрее колата трябва да се пуснат двете перки или само едната, защото на мен никога не ми се пуска и втората а и от няколка дена колата ми загрява малко повече и отива доста след 90 градуса и незнам дали нямам някъкъв проблем с охлаждането. Надявам се сте ме разбрали и ще можете да ми помогнете. Благодаря ви предварително
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD 99’

Моята не отива след 90 ... А като пуснеш климатик има ли промяна ?
    147 1.6 TS

Comment

Ами сега не ми работи климатика, че ми свърши фреона и немога да кажа дали ще има промяна, и заради това искам да знам дали имам някакъв проблем или е нормално да е така

Comment

Моята работи на около 80 винаги, до 90 никога не стига
        Според мен трябва да отидеш до сервиzа

Comment

То е ясно, че ще се ходи до сервиза ама исках да попитам дали трябва да работят двете перки или може би едната е за климатика или нещо подобно тъй като споменах, че никога не ми се пускат и двете едновременно и ми беше чудно какъв им е случая Но щом като на вас и в тези жеги не минава стрелката 90 градуса значи си имам проблем и ще ходя да го отсранят.

Comment

моята перка се вклю4ва над 90, когато стрелката запо4не да подминава 0 (нулата) и тогава температурата спада до 90 и перката се изклю4ва и после пак съштата операция

Comment

Колега и моита са6то загрява и стрелката отива след 90 като на тебе и аз се 4уда да няма некав проблем : Ама моите перки и двете си ба4кат
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD juni 00

Comment

Е поне при теб и двете работят а при мен е само едната и незнам дали така трябва или не, но тия дни когато имам малко повече време ще я закарам в сервиза да я погледнат, че ми е малко притеснено така

Comment

Първоначално публикувано от KiKo
                  Е поне при теб и двете работят а при мен е само едната и незнам дали така трябва или не, но тия дни когато имам малко повече време ще я закарам в сервиза да я погледнат, че ми е малко притеснено така
                  Колега мисля, че трябва да посетиш сервиз.
                  Двете перки трябва да работят заедно (вчера ги пробвахме в сервиза). Може да ти се е зацапала клемата и да не дава контакт, но може и да е нещо по-сериозно. Само едната перка не може да охлажда ефикасно, това води до загряване, а сигурно се сещаш загряването до какво може да доведе ........
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD, 2000 г.

Comment

Working...
                  X